Nedtegnelser fra et populært liv - NOT! ; Nedtegnelser fra en populær partyjente - NOT! av Rachel Renée Russell (Lydbok-CD)

Nedtegnelser fra et populært liv - NOT! ; Nedtegnelser fra en populær partyjente - NOT! (Lydbok-CD)

Serie: Dustedagboka 1-2

Forfatter:

Vera Micaelsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2014
Innleser: Dalseide, Kjersti
Spilletid: 6:00
Forlag: Lydbokforl.
Språk: Bokmål
Originaltittel: Dork diaries ; Tales from a not-so-popular partygirl ; Tales from a not-so-fabolous life
Oversatt av: Micaelsen, Vera
Serie:
Serienummer: 1-2
ISBN/EAN: 9788242158253
Kategori: Lydbøker barn og ungdom
Alder: 9 - 12
Omtale Nedtegnelser fra et populært liv - NOT! ; Nedtegnelser fra en populær partyjente - NOT!
Dustedagboka er blitt en kjempesuksess! Disse bøkene går rett hjem hos jenter fra 9 til 13, og på denne utgivelsen får du seriens to første bøker samlet på én lydbok!

Dustedagboka 1:
Nikki er ny på skolen og ønsker seg en plass i SKP-gjengen (søt, kul og populær). I håp om å bli tatt opp i gjengen ønsker hun seg en Iphone, men får i stedet en dagbok . en dustete dagbok. Motvillig begynner Nikki å skrive.

Dustedagboka 2:
Nikki har omsider begynt å finne seg til rette på den nye skolen sin. Hun har fått gode venner, og hennes drømmeprins Brandon har spurt om hun vil samarbeide med ham på skolen. Hallo?! Dette ser da lovende ut! Men så overhører Nikki at den slemme, men akk så populære Mackenzie, skryter av at hun skal gå på halloween-festen sammen med Brandon. Skuffet går Nikki med på å være med på lillesøsterens barnslige halloween-fest i stedet. Før hun oppdager at Mackenzie har løyet hele tiden, og at Nikki likevel har mulighet til å gå med Brandon. To fester, stort dilemma - hva skal en stakkars jente gjøre?

Til toppen

Bøker i serien