Nemi (Innbundet)

X

Serie: Nemi 10

Forfatter:

Lise Myhre (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 155
Illustratør: Myhre, Lise
Forlag: Egmont Kids Media Nordic
Språk: Bokmål
Serie: Nemi
Serienummer: 10
ISBN/EAN: 9788242950635
Kategori: Tegneserier og grafiske romaner
Omtale Nemi
Nemi er den norske tegneserien som har slått desidert best an i resten av verden. Den er oversatt til ca. femten språk, og får via nett og bøker stadig nye fans i alle verdenshjørner.

Lise Myhre har gjennom årene utviklet sin svartkledde rebell til en figur med mange ulike sider - spontan, frekk og morsom, men også tenksom, leken, vâr og underfundig - hun er kort sagt svært så menneskelig. Det er vel også derfor så mange kjenner seg igjen i serien.

Årets bok samler det beste fra årene 2007 og 2008 - striper, helsider, forsider og mye annet - og her begynner en ny fase i Lise Myhres forfatterskap å tre frem. Figuren Nemi er stadig like kjapp i replikken, men her er også kloke funderinger rundt det å leve i forhold, å velge mellom ansvar og frihet, i det hele tatt ting selv en opprører før eller siden må ta stilling til. Boka inneholder den fantastiske firesiders historien om Døden, som har blitt mange leseres favoritt, og en vakker bildelegging av Inger Hagerups dikt Den korsfestede sier.

Til toppen

Flere bøker av Lise Myhre:

Bøker i serien