Nerdepatruljen - Nulltoleranse (Innbundet)

Serie: Nerdepatruljen 2

Forfatter:

Gry Aavik (Oversetter)

Problemene tårner seg opp for Nick. Først prøver den nye jenta i klassen å stjele vennene hans. Og så, når han forsøker å avsløre henne, ender han opp med å bli utvist! Bli med på en ny humoristisk runde med Nerdepatruljen!

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 240
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Odd Squad: Zero Tolerance
Oversatt av: Aavik, Gry
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788202439675
Kategori: Barnebøker
Alder: 9 - 12
Omtale Nerdepatruljen - Nulltoleranse

I forrige bok klarte Nerdepatruljen å ufarliggjøre skolen bølle, Roy. Men nå, i mangel av bølle å nedkjempe, driver de bare med å hjelpe sjetteklassinger finne veien og påminne alle hvor kjipt det er at skolelunsjen stinker.

Så ankommer den nye eleven, Simone, som blir venn med forferdelig høye Molly. Hun gjør narr av Nicks søken etter å finne Emily, som muligens er et spøkelse. I et forsøk på å bevise at hun faktisk finnes, klarer Nick å bringe nulltoleranse-reglene ned over hodene på dem.

Nick tar seg skikkelig vann over hodet – og han er jo ikke så høy i utgangspunktet – og risikerer utvisning. Som vi vet er Nick aller flinkest til å gjøre ting helt feil. Og det finnes én ting som er verre enn å være verdenshistoriens laveste åttendeklassing, og det er å måtte ta åttende klasse om igjen.

Til toppen

Andre utgaver

Bøker i serien