Nini (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 372
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205505445
Kategori: Biografier og memoarer
Omtale Nini
Lars Lillo-Stenberg og Nini Stoltenberg var venner i ungdomstiden. Dette vennskapet danner utgangspunktet for hans bokprosjekt, der forfatteren oppsøker menneskene som stod Nini nærmest

Nini Stoltenberg var vakker, vittig og hadde en unik utstråling. Faren Thorvald var mangeårig statsråd, moren Karin toppbyråkrat. Broren Jens ble statsminister, søsteren Camilla ble lege og direktør.
Selv ble Nini heroinavhengig og døde i 2014, bare 51 år. Hva skjedde med henne? Hvem var hun egentlig? Dette er spørsmål Lars Lillo-Stenberg utforsker i denne boken.
Lars og Nini var venner i ungdomstiden, og vennskapet danner utgangspunktet for fortellingen om Nini. I boken møter vi miljøene de vanket i, holdningene som preget dem og menneskene som sto henne nærmest. Thorvald, Jens og Camilla bidrar gjennom flere dybdeintervjuer, det samme gjør mange av Ninis beste venner. Ikke minst viser Lars Lillo-Stenberg hvordan hans eget liv er viklet inn i Ninis historie, men at deres skjebner fikk vidt ulike utfall.
Nini er en nær, varm og rørende fortelling der forfatteren med sitt nysgjerrige blikk gir leseren anledning til å se det hele mer innenfra.

Til toppen

Andre utgaver

Nini
Bokmål Ebok 2018
Nini
Bokmål Nedlastbar lydbok 2018