Noe å leve for (Innbundet)

Forfatter:

Anlaug Lia (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 377
Forlag: Vigmostad Bjørke
Språk: Bokmål
Originaltittel: Something to live for
Oversatt av: Lia, Anlaug
ISBN/EAN: 9788241918568
Kategori: Romaner

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Omtale Noe å leve for
Hjertevarme i bokform. Noen ganger må du risikere alt for å finne det ene du leter etter ...

Andrew har døden som yrke. Han er ansatt for å finne avdødes nærmeste pårørende, og går selv i begravelsen til de som ikke har noen som kan følge dem på deres siste reise.

Han vil for enhver pris unngå å lide samme skjebne selv. Noe som går helt fint, for han har den perfekte familien - kone og 2,4 barn - som venter hjemme på ham hver dag etter jobb. Det er i det minste det han har fortalt kollegaene.

Sannheten er at livet hans ikke er helt slik han kom i skade for å beskrive det som. Og den lille, hvite løgnen er nå i ferd med å innhente ham. For mens han har strevet med å passe inn, har Andrew glemt en viktig ting, nemlig hvordan man lever på ordentlig. Og kanskje har tiden kommet for å gjøre en endring.

«En sjarmerende, humoristisk og livsbejaende fortelling om godhet som vekker følelser i en verden hvor ensom- het er et voksende problem.» BBC News Online, Top Fiction 2019

Richard Roper bor i London. Han har flere år jobbet som forlagsredaktør. Noe å leve for utkom i Storbritannia i juni 2019 og er forfatterens første utgivelse. Boken er solgt for oversettelse til en rekke land.

Til toppen

Andre utgaver

Noe å leve for
Bokmål Ebok 2019
Noe å leve for
Bokmål Heftet 2020