Nøkken av Nathan Hill (Nedlastbar lydbok)

Nøkken (Nedlastbar lydbok)

Forfatter:

Vibeke Saugestad (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2017
Innleser: Haugen, Kim
Spilletid: 23:45
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Lydbokforlaget
Språk: Bokmål
Originaltittel: The nix
Oversatt av: Saugestad, Vibeke
ISBN/EAN: 9788242164841
Kategori: Lydbok
Omtale Nøkken
Et episk storverk om morskjærlighet, dype vennskap og et Amerika i endring, fra en av USAs mest lovende fortellere.

Nøkken er et vesen som kan ta mange former. I Nathan Hills storslåtte roman er Nøkken alt du elsker som en dag forsvinner, og som samtidig stjeler med seg en bit av hjertet ditt.

For Samuel Andresen-Anderson er dette hans mor, Faye. Hun forlot familien da Samuel var barn, og han har ikke hørt fra henne siden. Ikke før den dagen han får en telefon fra hennes advokat, som forteller at Faye har angrepet en kontroversiell politiker. Hendelsen ble fanget på film og går nå som en farsott over internett. Media maler et portrett av Faye som en radikal hippie med en mørk fortid, men for Samuel var moren en helt vanlig gårdsjente som giftet seg med ungdomskjæresten sin. Hvilken versjon av moren er den sanne?

To ting er i hvert fall sikkert: Faye står foran alvorlige siktelser, og hun trenger Samuels hjelp. Men hvordan kan han redde en han ikke vet hvem er? Og vil han egentlig redde henne? Hendelsen tvinger Samuel ut på en reise som avdekker morens mystiske fortid, og som også stiller såre hendelser fra hans eget liv i nytt lys.

Med skarp humor, ektefølt ømhet og egenrådige karakterer, tar Nathan Hill oss fra Norge, via ungdomsopprøret i Chicago i 1968, til dagens New York. Det er blitt en fortelling om vennskap og morssavn; tilhørighet og altoppslukende kjærlighet; om det å drømme om noe stort, og stadig se det du elsker forsvinne.

Til toppen

Andre utgaver

The nix
Engelsk Heftet 2017
The nix
Engelsk Heftet 2017
Nøkken
Bokmål Innbundet 2017
Nøkken
Bokmål Ebok 2017
Nøkken
Bokmål Heftet 2018

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: