Norske fugler (Innbundet)

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 343
Forlag: Tom & Tom
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788292916230
Kategori: Fugler

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Omtale Norske fugler
Dette er ingen vanlig bestemmelsesguide, men en bok om fuglenes liv. Her lærer du hvordan de forskjellige artene lever, om dere daglige gjøremål, om deres særegenheter og ikke minst om pikante detaljer om deres familieliv som utroskap og skilsmisse. Boka presenterer interessante forskningsresultater og gir deg oppdatert informasjon om artens bestandsstatus og trusler.

For våre forfedre spådde fuglene om lykke og ulykke, de forutså vær og avling, var budbringere for Gud og Djevel og fortalte om giftemål og død. Boka forklarer bakgrunnen for fuglenes plass i sagn, eventyr og navnetradisjoner.

Norske Fugler er et samarbeidsprosjekt mellom Tom Schandy og Pål Hermansen, to av Norges mest profilerte naturfotografer og naturbokforfattere. Begge har vunnet i verdens største naturfotokonkurranse, Wildlife Photographer of the Year, og begge har også sittet i juryen i den samme konkurransen som arrangeres av BBC og Natural History Museum i London. Hver for seg har de gitt ut flere titalls naturbøker. Nå har de slått sammen 80 års felterfaring og lagd ei fuglebok sammen.

Til toppen

Flere bøker av Pål Hermansen og Tom Schandy: