Norske hockeystjerner (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 472
Forlag: M. Mitsem
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230340387
Kategori: Vintersport
Omtale Norske hockeystjerner
Boken er en hyllest til utøverne av hockeysporten som har gitt og fortsetter å gi, så mye glede til alle som har latt seg fascinere av denne fantastiske idretten. Fokuset i boken er historiene til et knippe av de beste hockeyspillerne Norge har fostret, og enten du er en ung håpefull hockeyspiller som ønsker å lære, en hockeyentusiast, eller du er nysgjerrig på hockeysporten og ønsker innsikt, vil du garantert finne noe som interesserer deg i boken. I tillegg til intervjuer med spillere, presenteres og historien til noen av de mest dominerende klubbene med innspill fra ulike personer som har hatt nær tilknytning til miljøet. Gjennom i alt 28 intervjuer med spillere fra ulike tidsæraer og ulike klubbmiljø, fra 50-tallets Terje Hellerud til dagens stjerner som Jonas Holøs og Patrick Thoresen, samt beskrivelse av utviklingen til klubbene de vokste opp i, tør jeg påstå boken gir et perspektiv på Norsk hockey sin utvikling i etterkrigstiden og kan forhåpentligvis stimulere til ettertanke og debatt.

Boken har blitt godt mottatt:

Roy Kvatningen, redaktør for hockeynettstedet nitten.no og tidligere sportsredaktør og utenrikskorrespondent for Nettavisen sier blant annet:

«Jo mer jeg leser jo mer elsker jeg denne boka»

«Boka er virkelig god og fortjener oppmerksomhet»

Øystein Jarlsbo i VG sier:

«Omfangsrik og detaljert, vil høyst sannsynlig treffe fans av norsk hockey godt i deres entusiastiske hjerter. Meget nyttig som oppslagsverk, en slags norsk hockeys hvem, hva, hvor»

Til toppen