n'Tom Anders (Innbundet)

den som gir seg er en drit

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 162
Forlag: Marito forl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788299800334
Kategori: Biografier og memoarer
Omtale n'Tom Anders
Hardtslående og dønn ærlig er beskrivelsen av Tom Anders Ludvigsen. Sånne lokalpolitikere blir det mange historier og sterke meninger om. Etter over 40 år i Det Kongelige Norske Arbeiderparti, som Vestby-mannen kaller partiet han vokste inn og opp i, har han ikke tenkt å legge om stilen. Enten han snakker til en stortingspresident, politiske motstandere eller småfurtende damer - og et par herrer.
AUF-tiden med Martin Kolberg og Thorbjørn Jagland la grunnlaget for hans politiske virke, med turen til Beirut og møtet med sin helt Yasir Arafat som politisk høydepunkt.
-Den som gir seg er en dritt, er Ap-mannens motto, innprenta av kvinnen i hans liv, Ho mor. Ludvigsen er klokkeklar på at lokalpolitikken er viktigste arena for utvikling av kommunen og dermed landet: - Det er politikken som skal forme framtida - Ikke kommersen og byråkratiet.
Boka baserer seg på intervjuer med Tom Anders Ludvigsen/kilder, med vekt på noen større saker. Fjernvarmesaken ble den mest turbulente. Et skoleeksempel på hvordan personlige motsetninger og rykter ødelegger en ellers god sak.

Til toppen