Nullpunkt (Ebok)

thriller

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2014
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.0 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205461390
Kategori: Krim og Spenning , Skjønnlitteratur og Thriller
Omtale Nullpunkt
Store penger og brutale bakmenn. Og et spørsmål om hevn.

Meglernettverk spunnet av usynlige tråder, lukrative afrikanske oljeeventyr, en gigantisk hvitvaskingsmaskin drevet av pakistansk mafia i Norge. Pengene renner inn, mens torpedoene flekser musklene, polerer balltrærne og tar på seg hanskene i påvente av nye oppdrag.En overambisiøs aksjemegler rømmer til London, forskremt og forslått. En velmenende norsk embedsmann forsvinner sporløst i den afrikanske natten. Og når da journalistene Bjørnar Nergård og Magdalena Mellomstrand begynner å grave, kravler ormene ut av bolet.Historien strekker seg fra Peshawar til London. Fra Guineabukta til Sør-Frankrike. Og til Drammens mørke portrom. Året er 2006, investor-solen skinner og finanskrisen er ikke engang en sky i horisonten.Men Nullpunkt er ikke bare en fortelling om de store summene og de brutale bakspillerne. Det er også et spørsmål om hevn. Destillert, nytappet og personlig.

Til toppen

... burde appellere til enhver krimleser
Finn Stenstad, Drammens Tidende

Andre utgaver

Nullpunkt
Bokmål Heftet 2015
Nullpunkt
Bokmål Nedlastbar lydbok 2014

Flere bøker av Bjørn Olav Nordahl:

Anmeldelser Nullpunkt

«En skikkelig økokrim ... det er fart og driv over fortellingen.»
Sven Egil Omdal, Stavanger Aftenblad

«Selvsagt er handling og intriger ren fiksjon, som seg hør og bør i en vellykket spenningsroman, men såpass overbevisende er stoffet, intrigen og miljø- og personskildring skrudd sammen at man fristes til å tro at vi dessverre fornemmer alvoret i denne vellykkede kriminalromanen ... burde appellere til enhver krimleser, ikke bare her til lands, men også utenfor landets grenser.»
Finn Stenstad, Drammens Tidende

«Nordahl skriver med stor detaljrikdom og treffsikre karakteristikker. Som prisbelønt gravejournalist gjennom mange år, kjenner han spillet og metodene. Han skildrer selvsikkert et hvitsnippet rottereir med brutale bakmenn og enorme gevinster.»

Torstein Hvattum, Aftenposten

«Nordahl skriver med driv om tildels detaljert finansjournalistikk, i raske sceneskifter som kan ligne finalen i en dansk tv-serie».
Susanne Hedemann Hiorth, Dagens Næringsliv 

Til toppen