Offeret (Innbundet)

Serie: Beta-serien 3

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 483
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788205487536
Kategori: Ungdomsbøker
Alder: 12 - 16
Omtale Offeret
Uutholdelig spennende avslutning om tenåringene Kodak, Livni og Jor, som har våget å reise seg mot diktaturet Skandia, et Norden falt i hendene på tyranner.

Etter en farefull flukt fra et regime der det ikke er plass til alle, har sekstenåringene Kodak, Livni og Jor, med god hjelp fra vennene sine, mobilisert en undergrunnsbevegelse som nå sprer seg over hele Skandia. Beta, med base på en øy utenfor den gamle norskekysten, har hacket overvåkningssystemet Sys, og flere av ungdommene våger livet i halsbrekkende aksjoner. Bevæpnet med forbudt litteratur, nordiske kunstskatter og musikk, en gang gjemt unna av en motstandsbevegelse på vikende front, sprer de et virus det ikke finnes noe panser mot.
Men det er skjær i sjøen. Skandia setter alle krefter inn på å stanse våre venner, terroristene. Livni, som er blitt offiser og jobber for regjeringen i Kastrup, står i fare for å bli avslørt som dobbeltagent. Kodak sitter fengslet i Kastrup, ingen vet hvor. General Vender kjemper en desperat kamp for å lokalisere Jor, datteren sin. Splittende krefter på øya krever et væpnet attentat mot statslederen. Som om ikke det var nok: Den aldri hvilende Majke, en gang Livnis nærmeste venn, er på sporet av dem alle som en blodhund. 
Sterk avslutning på dystopi-trilogiFædrelandsvennen

Til toppen

Andre utgaver

Offeret
Bokmål Ebok 2016

Flere bøker av Torborg Igland og Amund Hestsveen:

Bøker i serien