Og himmelens krefter skal rokkes (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 351
Forlag: Forfatterdrøm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788269053036
Kategori: Krim og spenning
Omtale Og himmelens krefter skal rokkes
Kan dagens fiksjon bli morgendagens virkelighet? Forskerne Tor Tønder og Maria Skog er preget av fortiden. Da de møter hverandre i Tanzania virker det skjebnebestemt, og sammen engasjerer de seg i et enestående prosjekt. Gjennom sinnrike forretningsmanøvrer finner Tor en mulig løsning på den største trusselen mot vår sivilisasjon: verdens fattigdomsproblem. Men sterke markedskrefter vil det annerledes. I kampene som følger, mellom idealisme, mørke urinstinkter og kald materialisme, må Tor og Maria slåss mot både ytre og indre demoner. I en gripende fortelling, der ikke bare Tor og Maria, men hele sivilisasjonens eksistens er truet, tar Fergestad oss med på en reise mellom Tanzania, Norge og Silicon Valley. Vi stifter bekjentskap med Teslas patent på trådløs energitilførsel og ikke minst: jordskjelvmaskinen, det trådløse prosjektets mørke bakside. "Og himmelens krefter skal rokkes" er oppfølgeren til debutant-suksessen Armageddon-algoritmen. Også denne gangen skriver Petter Fergestad med glød og autoritet om viktige temaer, ispedd en særegen kjærlighetshistorie. Forfatteren er i ferd med å etablere sitt
varemerke: En miks av vitenskap og genialitet, religion og menneskelig sårbarhet, kjærlighet og kynisme, humor og alvor. En ny Dan Brown, omtales han som, men bedre og dypere.
Fergestad har bakgrunn som dr. techn. i elektroteknikk, og har jobbet med bølgefenomener, matematikk og produktutvikling i et halvt århundre. Denne erfaringen er fundamentet for spenningsromanen "Og himmelens krefter skal rokkes", som er andre bok i Ypsilon-trilogien. Forfatteren skriver om høyaktuelle temaer han kjenner godt, og resultatet blir mer enn fiksjon, det inspirerer til refleksjon. Bøkene kan leses separat, men den skarpe leser vil finne referanser fra bok en og se at alt faller på plass i bok tre (forventet utgitt i 2019).

Til toppen

Andre utgaver

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: