Okke 2 (Innbundet)

tekster som kan leses høyt og lavt

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 268
Forlag: Jæren forl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293351269
Kategori: Essays og antologier
Omtale Okke 2
For et par år siden ga Jæren Forlag ut boka «Okke» av Arnt Olav Klippenberg og Ingvar Hovland. Den ble forlagets bestselger det året. Nå er de her med en oppfølger - «Okke 2». Den er laget over den samme lesten der de løgne stubbene er mikset med satire, spennende historier og velskrevet poesi.

Hovland og Klippenberg er velkjente skribenter. Begge har et stort publikum. Ingvar Hovland er kanskje best kjent som «Vampforfatteren» med hits som «Månemannen" og .Liten fugel» på samvittigheten. Arnt Olav Klippenberg kjenner folk som journalist i Aftenbladet der han hver lørdag skriver «Fra provinsen» og fra utallige revyer og plater med gruppa si, Show Chow.

Da «Okke» kom ut for et par år siden ble det sagt at .få veksler mellom humor og poesi på en slik måte som Hovland og Klippenberg gjør det». Det er noe som gjelder også for «Okke 2». Okke-bøkene er spesielle. Her er det noe for en hver sinnsstemning og for en hver anledning. Derfor egner okkebøkene seg godt til opplesing eller til å kose seg med i mindre bolker på hytta eller på reise.
.

Til toppen

Flere bøker av Ingvar Hovland og Arnt Olav Klippenberg: