Økonomistyring 1 (Heftet)

grunnleggende bedriftsøkonomisk analyse

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 416
Forlag: Universitetsforlaget
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788215037110
Kategori: Økonomi og ledelse
Omtale Økonomistyring 1
«Økonomistyring 1. Grunnleggende bedriftsøkonomisk analyse» er skrevet for det første kurset i emnet økonomistyring i bachelorutdanningen i økonomi og administrasjon.

Boken har som siktemål å gradvis bygge opp forståelsen for kostnads- og inntektsanalyse, med vektlegging av kalkulasjon. Ulike bedriftstyper settes inn i et helhetlig perspektiv, hvor også digitalisering, bærekraft og etikk i næringsvirksomhet blir viet plass.

Gjennom utstrakt bruk av case fra privat og offentlig sektor trekkes det paralleller til den praktiske anvendelsen av begreper og analyseteknikker. Dette bidrar til å gjøre boken svært nyttig, leservennlig og levende.

8. utgave er gjennomgående revidert i tråd med ny forskning og praksis. Nye case er kommet til. Kapittelstrukturen fra forrige utgave er beholdt, men det er særlig store endringer i bokens første del.

Til boken er det utarbeidet en egen arbeidsbok med oppgaver og løsningsforslag, og en nettside med bl.a. interaktive oppgaver, Excel-løsninger til mange av bokens eksempler og videoforelesninger:
www.nettressurser.no/hoff

Til toppen

Andre utgaver

Økonomistyring 1
Bokmål Heftet 2013

Flere bøker av Kjell Gunnar Hoff og Morten Helbæk: