Økonomistyring (Heftet)

kort og godt

Serie: Kort og godt-serien 

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2018
Antall sider: 221
Forlag: Universitetsforlaget
Språk: Bokmål
Serie:
ISBN/EAN: 9788215030494
Kategori: Økonomi og ledelse
Omtale Økonomistyring
Økonomistyring - kort og godt er en kompakt lærebok som går rett på sak, noe som gjør det lett å finne frem til kjernen i stoffet. Den inneholder også en utfyllende liste med definisjoner av bedriftsøkonomiske faguttrykk, og en engelsk-norsk og norsk-engelsk ordliste over sentrale bedriftsøkonomiske begreper. Boken ligger nært opp til ulike lærebøker innen økonomistyring, og omhandler følgende tema: kostnader og kostnadsforløp, inntekter, kalkulasjon, kostnadsfordeling, driftsregnskap, planlegging og budsjettering, KRV-analyse, produktvalg, investeringsanalyse og relevante kostnader i beslutningssammenhenger.

Boken er spesielt godt egnet som repetisjonsbok for studenter ved eksamensforberedelser. Den er også velegnet for praktikere som ønsker en kortfattet repetisjon av faget, og for styremedlemmer i ulike bedrifter som søker en oversiktlig innføring økonomistyring og dens mange faguttrykk.

Nederst på denne nettsiden finner du oppgaver med løsningsforslag til hvert av kapitlene, i tillegg til nyttige skjema for driftsregnskap og budsjettering som du kan laste ned. Passord til løsningsforslagene finner du i bokens forord.

Økonomistyring - kort og godt er en revidert og videreført utgave av boken Bedriftsøkonomi - kort og godt (2013).

Til toppen

Flere bøker av Kjell Gunnar Hoff:

Bøker i serien