Omgitt av dårlige sjefer (Fleksibind)

grunnen til at god ledelse er så sjeldent

Forfatter:

Rune R. Moen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Fleksibind
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 357
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Omgiven av dåliga chefer
Oversatt av: Moen, Rune R.
ISBN/EAN: 9788205521094
Kategori: Organisasjon og ledelse
Omtale Omgitt av dårlige sjefer
Hva slags type sjef er DIN sjef?

I Omgitt av dårlige sjefer lærer du å hanskes med de mest håpløse sjefene du kan forestille deg. Thomas Erikson, mannen bak suksessbøkene Omgitt av idioter og Omgitt av psykopater, vet hva han snakker om. Selv har han vært både sjef og ansatt, og i sin jobb som lederutvikler har han møtt alle typer sjefer.
Hvis barna dine ikke oppfører seg slik du forventer, kan du alltids endre taktikk i oppdragelsen av dem. Om du har en bekjent som er en drittsekk, kan du bare la være å treffe vedkommende igjen. Men om du har en sjef som er urettferdig og stiller urimelige krav, er det plutselig ikke så enkelt å vite hva man skal gjøre.
På en lett og underholdende måte viser Thomas Erikson i Omgitt av dårlige sjefer hvordan du kan påvirke din sjefs måte å være på. Den beskriver også hva som er den perfekte lederprofilen.
I boken finnes dessuten et bonusspor til sjefen: Omgitt av latsabber - hvorfor visse ansatte sliter med å få jobben gjort. Denne delen av boken er en manual i hvordan du som sjef håndterer ansatte som sluntrer unna.

Til toppen

Andre utgaver

Omgitt av dårlige sjefer
Bokmål Ebok 2019
Omgitt av dårlige sjefer
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019
Omgitt av dårlige sjefer
Bokmål Heftet 2020

Flere bøker av Thomas Erikson: