Omvendt av Vegard Svingen og Øyvind Skogly Pedersen (Ebok)
Ebok

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Forfatter: og
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2018
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 0.23 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Enterteller Media
Språk: Bokmål
Serie:
Serienummer: 2
ISBN/EAN: 9788283930115
Kategori: Romaner
Omtale Omvendt
I Mellomtiden kan alt skje!

I denne vidunderlig morsomme fortellingen fra middelalderen, har Draghan - den fryktede feltgeneralen - en eksistensiell krise rett før det store slaget. Hans plettfrie vandel av trofast, blind vold trues av frykten for blod, guder, og søtsaker.

Historier fra Mellomtiden er sjokkerende morsomme, smått absurde, spennende og actionfylte fortellinger for deg som vil ha det kort og godt!

Hver historie er en avsluttende fortelling; perfekt om du har lyst til å lese, men har knapt med tid, eller du trenger å slå i hjel en halvtime på toget, eller du ligger hjemme under dyna med rennende nese og trenger litt oppkvikkende og morsom underholdning, eller du har lyst til å gå inn i - og ut av - et uoppdaget univers i løpet av lunchen.

Når enn du vil ha en pause fra hva som helst annet - Historier fra Mellomtiden er det du trenger!


FORFATTERNE

Vi vokste opp i de dype, mystiske skoger på det indre Østlandet, hvor fantasien vår ble nedsyltet i eventyr om skumle troll, tvilsomme tusser og labile nisser. Det fantes ikke tvil i vår sjel om at den livsfarlige nøkken holdt fuktig hus i alle tjern, bekker, elver, og sjøer - alltid klar til å lokke oss vekk, for å koke suppe på oss, og ete oss. Åh, slike lidelser ...

Dette, kombinert med timevis lesing av tegneserier, TV-titting, dataspill, og kino, skapte et kronisk begjær etter å fortelle historier. Via band, revyer, kabareter, teater, impro og TV-programmer, har vi havnet her: forfattere av Historier fra Mellomtiden. Åh, slike nytelser ...

Vi liker også mat, samt å være glad og fornøyd.

Vi sees i Mellomtiden!
Svingen & Pedersen

Til toppen

Flere bøker av Vegard Svingen og Øyvind Skogly Pedersen:

Bøker i serien