Onkel Edvard (Innbundet)

gaven til en barndom

Forfatter:

Margit Hovden (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 166
Illustratør: Hovden, Margit
Forlag: Kolofon
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230011836
Kategori: Biografier og memoarer
Omtale Onkel Edvard
Kom da Inger, kom og hils på onkel Edvard...!" Ja, sånn startet vårt bekjentskap i et aller første møte, øverst på Gamle Drammensvei i Kongsberg en varm høstdag i 1973.

Edvard Lislerud var en bemerkelsesverdig mann fra Kongsberg som åpnet hjemmet og hjertet sitt for en stor mengde barn gjennom årene. Stua hans var klubblokalet og ungene strømmet til, stadig fler!

Hva var det med Edvard som fasinerte og trollbandt oss alle, både liten og stor?

Bli med på en reise noen tiår tilbake i tid. Til en liten innlandsby på Østlandet, hvor ungenes beste venn, onkel Edvard, med en kjærlig og bestemt hånd organiserer et enestående barne og ungdomsarbeid på sin helt karakteristiske og særegne måte. Edvard var forut sin tid på de fleste områder, og viste en mellom-menneskelig forståelse og innsikt av de sjeldne. Livet så han som en dyrebar gave, og hans engasjement og inkluderende holdning var farget av dette.

Historien er poetisk, humoristisk og varm, - hvor hendelser og begivenheter fra lokalmiljøet er knyttet sammen i en bredere horisont. Ikke minst så får du også oppleve noe av Edvards rikholdige diktning.

Ta del i, og la deg berøre av en helt spesiell historie om ungenes alltid trofaste onkel Edvard!
En mann som fikk en utrolig stor og fundamental betydning for så mange av .sine unger".
Selv var jeg så heldig at jeg fikk være èn av dem. Dette er min historie.
Inger Wedvik (f.1961) er født og oppvokst i Kongsberg. Hun er utdannet miljøterapeut og jobber i hjembyen. Dette er hennes første bok, og vi får møte en helt spesiell følgesvenn og inspirator hun var så priviligert å få ha gjennom sine barne og ungdomsår. Historien om ungenes onkel Edvard må ikke glemmes, sier hun.

Til toppen