Oppgavesamling i revisjonsfag (Heftet)

Med løsningsforslag

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 432
Forlag: Cappelen Damm Akademisk
Språk: Bokmål
Originaltittel: Oppgavesamling i revisjonsfag
ISBN/EAN: 9788202321499
Kategori: Økonomi og ledelse
Omtale Oppgavesamling i revisjonsfag

Oppgavesamling i revisjonsfag er et nyttig supplement til Revisjon – teori og metode. Boken inneholder eksamensoppgaver gitt i faget revisjon på bachelorstudiet i revisjon fra 1994 til våren 2010.

Boken har dessuten løsningsforslag til alle oppgavene. Det skjer stadige endringer i lover og regler på området, og løsningsforslagene er skrevet ut fra de lover og regler som gjelder ved revisjon av regnskaper for 2010. Det er foretatt tilpasninger og oppdateringer i oppgavetekstene der opprinnelig tekst ikke er relevant i forhold til dagens regelverk. Boken inneholder også oversikt over revisjonsutdannelsen og informasjon om hjelpemidler til eksamen, tips om skriving av eksamensbesvarelser etc.

Oppgavesamling i revisjonsfag gir studenten en dypere forståelse av revisjonsteori og -metode og revisors yrkesmessige rammebetingelser og er et viktig hjelpemiddel ved eksamensforberedelse.

Viktige punkter:
• Inneholder alle oppgaver gitt til eksamen i revisjon på bachelorstudiet i revisjon fra og med 1994
• Inneholder fullstendige løsningsforslag til alle oppgaver
• Alle oppgaver og løsningsforslag er tilpasset lover og forskrifter som gjelder våren 2010 og revisjonsstandarder som skal anvendes ved revisjon av regnskaper for perioder som begynner 1. januar 2010 eller senere

Bror Petter Gulden er statsautorisert revisor og siviløkonom fra Norges Handelshøyskole. Han er studierektor ved Handelshøyskolen BI med fagansvar for bachelorstudiet i revisjon og kursansvar på masterstudiet i revisjon og regnskap.

Til toppen