Oppgaveskriving og metode i helse- og sosialfag (Heftet)

Forfatter:

, og

Wenche Landaas (Oversetter)

Forfatter: , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2021
Antall sider: 341
Forlag: Fagbokforlaget
Språk: Bokmål
Originaltittel: Det gode bachelorprojekt i sundhedsuddannelserne
Oversatt av: Landaas, Wenche
ISBN/EAN: 9788245035384
Kategori: Helse- og sosialfag
Omtale Oppgaveskriving og metode i helse- og sosialfag
Skal du gjennomføre et bachelor- eller masterprosjekt i helse- og sosialfag? Denne boken veileder deg gjennom hele prosessen, med råd om hvordan du kan lage en prosjektplan, utforme problemstillinger, velge og bruke egnede metoder - kvantitative, kvalitative og kombinasjoner, sikre at prosjektet er i tråd med etiske retningslinjer, organisere og styre skriveprosessen, analysere, argumentere, diskutere, konkludere og perspektivere, og bruke møtene med veileder godt, og gjennomføre prosjektet innenfor tidsrammen.
Innholdsfortegnelse og bokutdrag
Last ned omslag
Diana Astrup Nielsen og Thea Qvist Hjørnholm har begge lang erfaring med metodeundervisning og veiledning i helse- og sosialfag i høyere utdanning.De to er henholdsvis ergoterapeut og sykepleier.
Peter Stray Jørgensen er spesialist på akademisk skriving og studieteknikk. Han har skrevet boken Den gode oppgaven, sammen med Lotte Rienecker.
Det sterke forfatterteamet viser på en lett til gjengelig måte hvordan du håndterer alle sider ved det å gjennomføre et bachelor- og masterprosjekt.

Til toppen

Andre utgaver

Flere bøker av Diana Astrup Nielsen, Thea Qvist Hjørnholm og Peter Stray Jørgensen: