Opsjoner og futures (Innbundet)

en praktisk innføring

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 241
Forlag: Hegnar media
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788271463748
Kategori: Økonomi og ledelse
Omtale Opsjoner og futures
Opsjoner og futures er noe de fleste har hørt om, men som de færreste vet nok om. De fleste er fortrolige med å investere i aksjer, men svært få handler med opsjoner og futures. Med disse to instrumentene er det imidlertid mulig å tjene penger på alle retninger i markedet: opp, ned eller sidelengs. I tillegg kan opsjoner kombineres med aksjer for å skreddersy din risikoprofil. Du kan øke eller redusere risikoen betraktelig ved å bruke disse instrumentene for seg selv eller i kombinasjon med andre verdipapirer.

Denne boken gir deg en innføring i noen av mulighetene som finnes, og gir samtidig praktiske og enkle eksempler på de vanligste strategiene. Fordi noen av strategiene har ubegrenset risiko (og noen begrenset gevinstpotensiale), er det svært viktig at du forstår risikoprofilen på produktene.

I tillegg er det kapitler om:
- Covered calls
- Utstedelse av puts
- Exchange Traded Funds
- Contracts for Difference (CFD)

Forfatteren, Oddmund Grøtte, er utdannet siviløkonom og driver med aksjetrading på heltid. Han har tidligere skrevet bøkene Aksjekjøp og daytrading, utgitt av Hegnar Media (4. utgave 2016) og Trading på 1-2-3, utgitt av Hegnar Media i 2017

Til toppen

Flere bøker av Oddmund Grøtte: