Ord 1. Tekstbok (2014) (Heftet)

Alfabetisering for voksne innvandrere

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 145
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: Ord Tekstbok (1. utg.)
ISBN/EAN: 9788202412241
Fag: Alfabetisering
Nivå: Spor 1 - A1
Komponent: Tekstbok
Omtale Ord 1. Tekstbok (2014)
Ord 1 alfabetisering for voksne innvandrere er for deltakere som skal lære å lese og skrive.

Ord 1 Tekstbok
Tekstboka inneholder et bokstavprogram med systematisk presentasjon av bokstaver og stavelser. Alle bokstavpresentasjonene starter med et samtalebilde som er en viktig forberedelse til avkodingsarbeidet. Lesetekstene i siste del ligger nær talespråket og er skrevet i sjangrer som deltakerne møter i hverdagen.

Ord 1 Arbeidsbok
Arbeidsboka er nært knyttet til tekstbjoka med hensyn til bokstavgjennomgang, ordforråd og arbeidsmåter. Her får deltakerne bearbeidet stoffet fra tekstboka.

Uttale- og lyttetrening på cd-ene
Elev-cd-ene inneholder innleste tekster fra tekstboka. Dette er ment som hjelp med uttalen, men cd-ene kan også brukes til lytting og diktater. Lærer-cd-ene inneholder lyd til lytte- og uttaleøvelser.

Åpent elevnettsted med lyd og oppgaver
Ord elevnettstedet er det varierte interaktive oppgaver som supplerer oppgavene i bøkene. Det er lyd på alle instruksjoner. Elevene kan også lytte til en egen «ordbank» og alfabetet med lyd.

Lærerressurser på nett
I lærerressursen er alle samtalebildene fra tekstboka slik at de kan brukes i klasserommet. Her er også tekstene til lytte- og uttaleøvelsene på lærer-cd-en, tilleggsoppgaver og en fyldig generell veiledning til læreverket og hvordan man underviser voksne analfabeter fra andre kulturer og språkområder.

Til toppen

Andre utgaver

Ord Tekstbok
Bokmål Heftet 2010

Flere bøker av Karen Margrete Dregelid: