Ord 2. Arbeidsbok (2014) (Heftet)

Alfabetisering for voksne innvandrere

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 164
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202432607
Fag: Alfabetisering, Norsk for nybegynnere (A1-A2)
Nivå: Spor 1 - A1
Komponent: Arbeidsbok
Omtale Ord 2. Arbeidsbok (2014)

Ord 2 er en utvidelse av læreverket Ord, arbeidsbok og tekstbok kommer høsten 2014.

Ord 2 er for deltakere som har knekket lesekoden
Ord 2 er utviklet for deltakere som trenger mer leseøving og tekstkunnskap. Deltakerne skal også utvide ordforrådet sitt. Det er fokusert på situasjoner som deltakere kan kjenne seg igjen i, innenfor emner som mat, klær, skole og helse. I Ord 2 er det ulike typer tekster som dialoger, korte fortellinger, faktatekster, autentiske tekster, litterære tekster og leseøvingstekster. Boka bygger på det muntlige og skriftlige arbeidet i Ord 1, men er ikke en forutsetning for å bruke Ord 2.

Arbeidsbok
Abeidsboka er nært knyttet til tekstbøkene med hensyn til bokstavgjennomgang, ordforråd og arbeidsmåter. Her får deltakerne bearbeidet stoffet fra tekstboka Ord 2.

Uttale- og lyttetrening på cd-ene
Elev-cd-ene inneholder innleste tekster fra tekstboka Ord 2. Dette er ment som hjelp med uttalen, men cd-ene kan også brukes til lytting og diktater. Lærer-cd-ene inneholder lyd til lytte- og uttaleøvelser.

Åpent elevnettsted med lyd og oppgaver
På elevnettstedet er det varierte interaktive oppgaver som supplerer oppgavene i bøkene. Det er lyd på alle instruksjoner. Elevene kan også lytte til en egen «ordbank» og alfabetet med lyd.

Læreverket Ord er utviklet av forfattere med solid erfaring og kunnskap om voksne og alfabetisering. I Ord legges det vekt på at deltakerne skal tilegne seg muntlige norskferdigheter parallelt med lese- og skriveopplæringen.

Til toppen

Flere bøker av Vigdis Rosvold Alver: