Ord hogd i stein, skrift rissa i sand (Innbundet)

refleksjoner på hjemveien

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 123
Forlag: Publica
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788284160801
Kategori: Romaner og Essays og antologier

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Omtale Ord hogd i stein, skrift rissa i sand
Jeg har vært på bærtur mange ganger. Og jeg har lært mye av det også. Ikke minst dette: At som alt annet liv, er jeg her for å vokse, og bli voksen. Modnes og bære frukt.

Inspirasjon og visdom på livsvandringen trenger alle. Ikke minst når den er erfart, åpenhjertig og fordomsfri. Det er heller ingen ulempe å finne den både i form av dikt, noveller og filosofiske betraktninger. Og ikke minst: talende bilder som speiler og utvider tekstene.

Erlend Waade (f. 1954) er fra Trondheim, men har bodd mesteparten av livet i Kristiansand. Han er gift, har tre barn, og er morfar til fire barnebarn. I sitt yrkesaktive liv har han hovedsakelig jobbet som kateket i Folkekirken. Men han har også vært lærer i ungdomsskolen og Voksenopplæringen. I tillegg er han utdannet Enneagram Master, og underviser i personlighetsteorien «Enneagrammet».
Han er nå uføretrygdet pga. psykiske lidelser, men er mye med i frivillig arbeid, spesielt blant ungdom og innvandrere. Han har meninger om mye, og skriver kronikker og artikler i ulike aviser, samt på sin egen blogg: himmel-jord.com. «Ord hogd i stein» er hans debut som forfatter.

Til toppen

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: