Orkanen (Innbundet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2015
Antall sider: 408
Forlag: Kolofon
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788230014790
Kategori: Romaner
Omtale Orkanen
Hele sitt voksne liv har Mira følt et savn, og selvom tegnene rundt henne prøver å hjelpe, fortrenger hun dem som så mye annet i livet. Den siste tiden opplever hun imidlertid at tegnene begynner å konfrontere henne, og med høststormen Marianne får hun et ultimatum. Som en følge av dette tar hun flere viktige valg, nærmest over natten.

Hun bryter med samboeren og reiser fra Bergen med kollegaen Roberto for å etablerere et nytt avdelingskontor i Brasil. Etter fly.reisen til New York fortsetter de reisen sjøveien med de klassiske cruiseskipet .Overseas Traveller", et valg som skal vise seg å forandre livet hennes. I bagasjen har hun med seg en liten bunke gamle brev faren sendte fra sine reiser, og før han ble borte på havet under et skipsforlis. Hun leser brevene med nye øyne og sammen med flere spesielle hendelser om bord får hun sakte, men sikkert et nytt syn på faren, og savnet etter å finne ut hva som egentlig skjedde den gangen blir betydelig forsterket. Under seilasen mottar radiostasjonen på .Overseas Traveller" nødsignalet Mayday, og midt oppe i dette dra.maet blir Miras evner en forløsende faktor. Da de ankommer Brasil er Mira et hett navn i alle nyhetsbilder ...

Linda Ask-Knutsen (f..1956) Hun er født i Bergen, men vokste opp i Oslo. Hun er utdannet telegrafist og elektronikkingeniør og har jobbet som marineoffiser i 21 år; i fire av dem seilte hun på marinefartøy fra Svalbard i nord til Puerto Rico i Karibia i sør. De siste årene har hun jobbet i ulike lederstillinger, primært innen eiendom. Orkanen er hennes debut.

Til toppen

Andre utgaver

Orkanen
Bokmål Ebok 2015

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: