Orkestergraven (Nedlastbar lydbok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2005
Innleser: Ramstad, Håkon
Spilletid: 9:48
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Lydbokforl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788242132789
Kategori: Lydbøker voksne
Omtale Orkestergraven
42 år gamle Siv Ellen Blad spiller bratsj i et orkester. På dagtid jobber hun på et postkontor. En kald vinternatt blir hun drept på vei hjem fra en konsert. Hun blir funnet død i en grøft på Vinderen i Oslo.
"Hun hadde fått ham til å føle seg så liten, som et barn. Som det barnet han helst ville glemme at han hadde vært. Alle tapene hadde hun fått ham til å gjenoppleve. Å planlegge et drap var absurd, ikke ulikt å fly. Han hadde tråkket på en CD, sklidd og falt mot kanten av kommoden på soverommet hennes. Smerten fylte ham med raseri. Da han reiste seg igjen var alt forandret. Hun hadde gjennomskuet ham. Hun måtte dø. Han bestemte seg for å gjøre det noen dager senere, han gjorde det. Og nå var hun død."
Politiførstebetjent Cato Isaksen finner raskt ut at flere menn kan ha hatt grunn til å drepe Siv Ellen Blad: Eksmannen Axel Blad eller stesønnen hans, musikeren Pavel Pletanek, leieboerens husvenn, en pensjonert advokat eller en ung postkunde. Hvem av disse mennene drepte henne og hvorfor?
I denne femte romanen om Cato Isaksen tar saken en dramatisk vending når morderen legger etterforskeren for hat og på sin uhyggelige og utspekulerte måte invaderer familielivet hans.

Til toppen

Andre utgaver

Orkestergraven
Bokmål Ebok 2012
Orkestergraven
Bokmål Heftet 2016

Flere bøker av Unni Lindell:

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: