På sporet av Kit (Heftet)

den komplette historien i farger

Serie: Tex 55

Forfatter:

Erio Nicolò (Illustratør) Giovanni Ticci (Illustratør) Nina Haugdahl (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 298
Illustratør: Nicolò, Erio og Ticci, Giovanni
Forlag: Egmont Kids Media Nordic
Språk: Bokmål
Originaltittel: Sulle tracce di Kit
Oversatt av: Haugdahl, Nina
Serie:
Serienummer: 55
ISBN/EAN: 9788242966162
Kategori: Tegneserier og grafiske romaner
Omtale På sporet av Kit
Tex, partnerne hans og en del navahoer er på vei til Gallup for å gjøre innkjøp av mat og såkorn. Den hensynsløse Jed Dugan får nyss om rike gullforekomster i navahoenes reservat, og lurer Gule Hund til å føre seg og banden sin inn til det aller helligste i reservatet. Planen er å få kloa i rikdommene til navahofolket til Nattens Ørn ...
I neste historie er det også gull som er roten til alt ondt. Her skal vi til Saskatchewan i Canada, der urfolket i de kalde landene ofrer mennesker til gudene. Tex tar med seg partnerne til de store sjøers land for å hjelpe sin gamle venn Jim Brandon med å nøste opp mysteriet.

Denne serien tar for seg de absolutt første historiene med Tex Willer og vennene hans, i gode opptrykk helt fra starten og kronologisk. Som om ikke dette var nok, så er de serien i farger. Fargene satt et stykke inne hos skaperne av serien i Italia, men til slutt tok de sjansen og startet den italienske versjonen av serien. Sent på høsten i 2009 kom den også for første gang til Norge.

Til toppen

Flere bøker av Gianluigi Bonelli:

Bøker i serien