Paradisbakken (Innbundet)

kriminalroman

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 399
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205492653
Kategori: Krim og spenning og Krim og mysterier

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Omtale Paradisbakken
Fire venninner. To drept. Dystre hemmeligheter og 25 års taushet skiller dem.

Det er nesten 25 år siden Camilla Carlsen ble funnet drept ved stien i det lille skogsområdet midt i Paradisbakken. Saken ble aldri oppklart. Nå gjør Drammens-politiet en ny gjennomgang i håp om at de med nye øyne og nye metoder skal finne en løsning på saken. Camillas beste venninner har alle vært inne til avhør på nytt; nå møtes de på et utested for å diskutere opplevelsen og minnene fra den gang.
Ved baren står en mann og kaster lange blikk mot May, en av venninnene. May går ut for å ta en røyk, mannen følger etter. Morgenen etter blir hun funnet drept i et utstillingsvindu. Måten liket er plassert på forteller at drapspersonen vil sende en beskjed. Politietterforskerne Bitte Røed og Verner Jacobsen må forfølge både fortidens spøkelser og nåtidens ferskere spor. .

Til toppen

Andre utgaver

Paradisbakken
Bokmål Ebok 2016
Paradisbakken
Bokmål Heftet 2017
Paradisbakken
Bokmål Nedlastbar lydbok 2017

Flere bøker av Marit Reiersgård:

Anmeldelser av Paradisbakken

"Reiersgård er en trygg forfatter med et sikkert og godt grep om både handling og karakterer, og det er hele tiden en dirrende nerve i historiene hennes ... Bøkene hennes gjør inntrykk og det er vanskelig å lese dem uten å la seg berøre."
Elin Brend Bjørhøi, VG

"Boken fyker ut av startblokkene, og gir ikke leseren rast eller ro før fortellingen bryter målsnøret etter 400 siders fortettet spenning.  Med sin tredje roman, Paradisbakken, har Marit Reiersgård konsolidert sin posisjon som krimforfatter - fra lovende til etablert."
Stein Styve, Lierposten

Til toppen

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: