Parfymehagen (Heftet)

roman

Forfatter:

Helene Limås (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 495
Forlag: Apropos forl.
Språk: Bokmål
Originaltittel: The perfumed garden
Oversatt av: Limås, Helene
ISBN/EAN: 9788283180084
Kategori: Romaner
Omtale Parfymehagen
I en landsby i fjellene i Valencia ligger en avstengt villa og vokter sine hemmeligheter. De hvitkalkede veggene har forvitret, og den en gang så vakre hagen er et gjengrodd villnis. Nøklene til den gamle villaen og en bunke med brev viser seg å være arven Emma Temples mor etterlater seg.
Da Emma blir sveket av mannen hun elsker, bryter hun opp fra livet i London og reiser til Valencia. Villa de Valle viser seg å være det perfekte tilfluktssted. Her kan hun starte på nytt og fortsette å gjøre det hun elsker, nemlig å skape vidunderlig parfyme.
Gjennom brevene får Emma innblikk i sin mors historie og hemme.lighetene som sitter i de gamle veggene. Hun blir dratt inn i en dramatisk historie om idealisme, tapt kjærlighet og familier splittet av krig. Ingenting ser ut til å være slik hun trodde. Jo dypere hun dykker ned i historien, desto tydeligere forstår hun hvorfor villaen var så viktig for moren hennes.

Parfymehagen er en praktfull historie der fortid og nåtid er mesterlig flettet sammen i en dramatisk skildring av kjærlighet, tap, håp og drømmer.

Til toppen

Andre utgaver

Parfymehagen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2020

Flere bøker av Kate Lord Brown: