Pascal (Innbundet)

sjokolade, bakverk, kaker & terter

Forfatter:

og

Veslemøy Vråskar (Illustratør)

Forfatter: og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 190
Illustratør: Vråskar, Veslemøy
Forlag: Dinamo forl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788280712660
Kategori: Mat og drikke
Omtale Pascal
Mendiant, croissant, tarte aux fraises, macaron … smak på ordene. Fristende?


Pascal Dupuy er mannen bak Pascal-konditoriene i Oslo. Hver eneste dag forfører han norske ganer med deilige søtsaker. Vår franske konditormester har bestemt seg for å dele sine yrkeshemmeligheter med oss. Lekker bok med mer enn 60 oppskrifter på konfekt, kaker, terter og selvfølgelig - makroner. Alt er enkelt beskrevet - dette kan alle få til! En bok av, med og om Pascal. Vi blir også kjent med mannen bak godsakene, et gastronomisk talent med litt av en askeladdhistorie i bagasjen.
Bon appétit!

Pascal Dupuy (født i 1965 i Frankrike) kom til Norge som 21-åring og startet sin konditorkarriere ved SAS-hotellet i Bergen. I 1995 åpnet han sitt første konditori i Oslo. Pascal høster internasjonal anerkjennelse for sine produkter og er innlemmet i prestisjetunge selskap som Relais Dessert International og Guide des Croqueurs de Chocolat. Han regnes som en av verdens beste sjokolademakere.

Til toppen

Flere bøker av Pascal Dupuy og Lene Evensen: