Pasiones (Heftet)

vol. 1

Forfatter:

, , og

Irene Løhre (Illustratør)

Forfatter: , , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 298
Illustratør: Løhre, Irene
Forlag: Aschehoug
Språk: Nynorsk
ISBN/EAN: 9788203349546
Omtale Pasiones
Pasiones har en tydelig struktur med nivådelte tekster og oppgaver. Fokuset er på grunnleggende ferdigheter. Dette gjenspeiles i oppgavedelen der disse er samlet under ferdighetene det skal trenes i. Vokabular- og språktrening er viet stor oppmerksomhet. Parallelt med introduksjon av basisvokabular, jobber elevene med vokabular knyttet til temagjennomgang. Grammatikk introduseres med teori og eksempler i forbindelse med oppgaveløsningen. Mer grammatikk finner elevene i minigrammatikken bak i boka.

Forfatterne har utarbeidet et skrivekurs som forbereder elevene på skriftlig eksamen. Elevene jobber systematisk med modelltekster som hjelper dem å forholde seg til ulike type tekster slik at de behersker ulike sjangre.

Gjennom lærebokas tekstutvalg har elevene tilgang til tekster og støttestoff som gir dybde og åpner for ulike veier inn i de aktuelle temaene, både når det gjelder vanskelighetsgrad og lengde. Bruk av digitale verktøy er naturlig integrert i oppgavedelen ved at elevene henvises til å løse disse oppgavene i elevnettstedet på Lokus.

Til toppen

Andre utgaver

Pasiones
Bokmål Heftet 2016