Penis (Innbundet)

en håndbok

Forfatter:

Kari C. Toverud (Illustratør)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2020
Antall sider: 212
Illustratør: Toverud, Kari C.
Forlag: Kagge
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788248925347
Kategori: Familie og helse

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Omtale Penis
Alt du må vite om mannens viktigste verktøy.

Knapt noe organ har vært mer elsket, forhatt og omdiskutert. Likevel er det fortsatt mange myter og usikkerhet knyttet til penis og pung - både hos gammel og ung. Er den stor nok? Hvorfor verker det i ballene? Kan jeg bli steril av mobilstråling? Hva er egentlig prostata?

I denne lettfattelige og underholdende boken gir urolog Sturla Pilskog svarene du trenger. Her lærer du hvordan det hele henger sammen der nede, hva som er normalt, hvilke plager du bør ta på alvor og hva som kan gjøres for å bli kvitt dem. Målet er å fjerne unødvendig engstelse og gjøre gutter og menn stolt av egen kropp. Underveis forteller han fascinerende historier om pigger på skaftet, oldtidens Viagra, fantompenis og Napoleons innskrumpede ål.

«Urolog Sturla Pilskog har skrevet den ultimate populærvitenskapelige håndboka om menns stolte organ.» Terningkast 6, Dagbladet

Til toppen

Det er et prakteksemplar av en populærvitenskapelig bok med etterrettelige, nyttige, oppklarende og kuriøse fakta (... ) Ved siden av det ryddige språket - passe lett og humoristisk - er det aller mest underholdende hans historiske gjennomgang av vårt forhold til dette livsviktige og livgivende organet.
Cathrine Krøger, Dagbladet

Andre utgaver

Penis
Bokmål Ebok 2020
Anmeldelser Penis

«Det er et prakteksemplar av en populærvitenskapelig bok med etterrettelige, nyttige, oppklarende og kuriøse fakta om alt fra prostatabesvær, orgasme og ereksjon til omskjæring, potens og impotens. ... Ved siden av det ryddige språket - passe lett og humoristisk - er det aller mest underholdende hans historiske gjennomgang av vårt forhold til dette livsviktige og livgivende organet. ... Jeg kan ikke skjønne annet enn at dette må være den ultimate penishåndboka - selv om jeg vel ikke tilhører målgruppa. Ikke for det. Dette er nyttig kunnskap for noen og hver.»
Cathrine Krøger, Dagbladet

Til toppen