Perfekt (Heftet)

Serie: Små, søte løgnere 3

Forfatter:

Torleif Sjøgren-Erichsen (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2011
Antall sider: 275
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Perfect
Oversatt av: Sjøgren-Erichsen, Torleif
Serie:
Serienummer: 3
ISBN/EAN: 9788205409293
Kategori: Ungdomsbøker
Alder: 12 - 16
Omtale Perfekt
Pocketutgave av bok 3 i serien bak TV-serien PRETTY LITTLE LIARS. Om de fire jentene som langt fra er så perfekte som de framstår...

I en by der sladder sprer seg som eføyen på herskapshusene, der mysterier skjuler seg i velfriserte hekker og skjelettene truer med å falle ut av et hvert walk-in closet, er fire perfekt utseende jenter på langt nær så perfekte som de ser ut.
Spencer, Aria, Emily, Hanna og bestevenninnen Alison var en gang de jentene som betydde noe i Rosewood. Alltid med de lekreste klærne og de dyreste skoene; perfekt sminket og alltid solbrune. De var jenter som alle de andre jentene på skolen beundret -- men i hemmelighet hatet. Særlig Alison.
Så da Alison forsvant på mystisk vis, var sorgen de fire andre følte også blandet med en viss ... lettelse. Og da Alisons døde kropp ble funnet hagen utenfor hennes eget hus, ble jentene nødt til å grave fram noen stygge hemmeligheter om den tidligere bestevenninnen. Hva var det egentlig med Alison?
Nå er personen som kaller seg A i ferd med å ødelegge de perfekte, små livene deres for alltid. Hemmelighetene deres blir gradvis mørkere og giftigere, Og A utpeker en av dem som Alisons morder ...

Til toppen

Andre utgaver

Perfect
Engelsk Heftet 2010
Bøker i serien