Personlig økonomi 2008 (Heftet)

Forfatter:

, , og

Forfatter: , , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2008
Antall sider: 600
Forlag: Cappelen Damm akademisk
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202275334
Kategori: Økonomi og ledelse
Omtale Personlig økonomi 2008
Personlig økonomi 2008 er årets utgave av Norges nyttigste bok, enten du benytter boken til å forbedre din privatøkonomi, eller du vil bruke boken som en del av et økonomistudium. Privatøkonomiske rådgivere vil også ha stor nytte av boken.


Alle fremstillinger er klare og oversiktlige med utstrakt bruk av eksempler for å synliggjøre hvordan best administrere personlige finanser. Boken har et klart praktisk tilsnitt.


Personlig økonomi 2008 kan leses uten noen bakgrunn i jus eller økonomi. Materialet fremstilles på en enkel måte som gjør Personlig økonomi 2008 til en nyttig bruksbok med svar, råd og vurderinger. Alle kapitler er selvstendige, så boken behøver ikke leses fra perm til perm, men kan fungere som et effektivt oppslagsverk.


Boken har vært en storselger i mange år og har blitt svært populær i allmennmarkedet. Flere og flere har store lån som skal betjenes, flere og flere sitter med stor arv eller forventer stor arv osv. Slik har Personlig økonomi blitt en nyttig hjelper for svært mange. Og dette er en bok med stor tyngde, skrevet av noen av Norges fremste og mest erfarne eksperter på privatøkonomi.


Kapitlene gir brukervennlige oversikter over sentrale emner som


lån
boligøkonomi
familieøkonomi
skatt
planlegging av personlig økonomi
arv og arveavgift
forsikring og pensjon
ekteskap og ugift samliv
finansielle investeringer


Personlig økonomi 2008 er en alt-i-ett-bok, den ideelle økonomihjelperen på hylla.

Til toppen

Flere bøker av Knut Boye, Terje Hansen, Dag Jørgen Hveem og Bjørn Torgrimsen: