Piken som sluttet å svømme (Innbundet)

Forfatter:

Elsa Frogner (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2010
Antall sider: 352
Forlag: Damm
Språk: Bokmål
Originaltittel: The Girl Who Stopped Swimming
Oversatt av: Frogner, Elsa
ISBN/EAN: 9788204142917
Kategori: Romaner
Omtale Piken som sluttet å svømme

Laurel har klart å bygge et uklanderlig og godt liv for seg selv, mannen og datteren. Men en varm natt i august våkner hun av at datterens besteveninne Molly står ved sengen hennes. Molly leder henne til en livløs skikkelse som flyter i svømmebassenget. Det viser seg at det er Molly selv, og at hun er død. Med politiet i hagen og naboene som følger med over gjerdet føler Laurel at det perfekte livet hennes faller fra hverandre, og at den ubehagelige fortiden trenger seg på.

Sammen med søsteren tar Laurel utfordringen som skal avsløre familiens skjulte hemmeligheter, den sanne siden av hennes tilsynelatende perfekte ekteskap og hva som egentlig skjedde med piken som sluttet å svømme.

Til toppen

Anmeldelser Piken som sluttet å svømme

«En skikkelig grøsser. Jacksons flytende, energiske roman bygger seg opp til en spennende slutt som fletter sammen fortid og nåtid.»
- Booklist

«En fantastisk historie som bygger seg opp til en spennende og voldsom slutt. En slutt som overrasker, men som er helt perfekt.»
- USA Today

«Jackson kombinerer lett og lekende sørstatenes tradisjon for å fortelle historier med et skarpt blikk for personskildringer og hjerteskjærende omstendigheter.»
- Publishers Weekly

«Anbefalt lesning!»
- New York Post

«Denne romanen om to søstre som finner tilbake til hverandre på grunn av et mystisk dødsfall, er en perle.»
People Magazine

«Spøkelseshistorie, familiedrama og mordgåte i ett. Jacksons siste roman er en elegant, men vilter prestasjon.»
- Entertainment Weekly

«Av og til dukker det opp en forfatter som følger i fotsporene til de store og gir amerikansk skjønnlitteratur ny energi.»
- Book Page

«Du vil få lyst til å skynde deg til slutten, men ta det med ro og nyt de fremragende beskrivelsene - det blir du belønnet for.»
- Library Journal

«... nydelig balansert mellom det magiske og realistiske.»
- Atlanta Journal Constitution

Til toppen

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: