Piotrs log 1 av Piotr386 (Ebok)
Ebok

Piotrs log 1 (Ebok)

Dark Norse

Forfatter:

Christian Falch (Oversetter) Martin Thorshaug (Oversetter)

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2016
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 1.34 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Dr. Spruce Books
Språk: Bokmål
Originaltittel: Piotrs log 1
Oversatt av: Falch, Christian og Thorshaug, Martin
ISBN/EAN: 9788293242048
Kategori: Krim og Spenning og Skjønnlitteratur
Omtale Piotrs log 1
"Medrivende og høyst original" - Jon Michelet

For noen år siden stjal et multinasjonalt mannskap på 16 menn og kvinner en oljetanker utenfor Nigeria. Skipet fikk navnet "Dark Norse". Ledet av den mystiske norske "Kaptein 12", raner de andre pirater på verdenshavene.

Nå har de stjålet 750 000 fat med råolje fra en versting pirat. Det de ikke vet er hans onde plan for denne spesielle lasten...

Deres hemmelige logg er nedskrevet av en polsk matros ved navn Piotr386. Alt vi vet om Piotr386 er hva vi kan lese fra teksten:
Piotr er rundt 25 år gammel. Født i Polen. Polsk mor og norsk far. Hans far var maskinsjef og hans mor en "arbeidende dame".
Piotr har vært på sjøen i minst fem år. Han er nå et betrodd besetningsmedlem på den stjålne oljetankeren "Dark Norse". Ombord fungerer Piotr som en slags dataekspert, men han er også en god fighter, skytter og snekker!

Piotr synes å være autodidakt når det gjelder skriving. Men han liker å skrive, og han skriver også poesi! Piotrs situasjon tvinger ham til å skjule sin identitet. Mange spørsmål vil derfor være ubesvarte. En dag vil vi forhåpentligvis få vite sannheten.

Til toppen

Flere bøker av Piotr386: