Plantebasert kosthold (Innbundet)

hvorfor du bør spise grønnere, og hvordan du gjør det i praksis

Forfatter:

, og

Forfatter: , og
Innbinding: Innbundet
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 222
Forlag: Frisk forlag
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788293428374
Kategori: Kosthold

Klikk & hent

Varen er klar for henting i butikk etter 2 timer.

Omtale Plantebasert kosthold
Hvordan kan jeg spise plantebasert, og være trygg på at jeg får i meg nok næring? Hvilke tilskudd trenger jeg? Overlever jeg uten kjøtt og fisk? Kan barn leve på mat fra planteriket? Hva med gravide? Spørsmålene er mange når det kommer til å spise grønnere. Samtidig velger stadig flere å legge om kostholdet, enten fordi de vil ha bedre helse, eller fordi de er opptatt av dyrevelferd, klima eller jordas bærekraft.

Tanja Kalchenko er overlege og Nina C. Johansen har mastergrad i samfunnsernæring. Gjennom sitt mangeårige engasjement i HePla (helsepersonell for plantebasert kosthold) har de i tillegg til sin fagutdannelse, tilegnet seg god kompetanse og kunnskap om plantebaserte kosthold, både teoretisk og praktisk.

I denne boken gir de deg alle svarene på hvordan du setter sammen et fullverdig plantebasert kosthold. De avliver myter og gir deg all kunnskapen du trenger. Hva skal du spise? Mari Hult står bak vegetarbloggen.no og har gitt ut flere veganske kokebøker. I denne boken byr hun på lekre og enkle oppskrifter, som garantert vil inspirere deg til et grønnere liv!

Til toppen

Flere bøker av Nina C. Johansen, Tanja Kalchenko og Mari Hult: