Polen (Heftet)

Serie: Boksingel 

Forfatter:

og

Forfatter: og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 35
Forlag: Flamme Forlag
Språk: Bokmål
Serie: Boksingel
ISBN/EAN: 9788282881975
Kategori: Romaner
Omtale Polen
Etter å ha vært uten fast adresse i syv måneder får Susanne et tilbud hun ikke kan si nei til: Husly, bokhyller med poesi og en midlertidig utsettelse av alderdommen, mer konkret å flytte inn med Agata. Flyttelasset består hovedsakelig av blå søppelsekker fylte med kjoler i forskjellige mønstre: En kjole for hver unge mann hun vil nedlegge det kommende året.

De blir kjent via tekstforfatterstudiene på Westerdals; begge har over gjennomsnittet intellektuelle pretensjoner. I tillegg er de uironiske livsnytere og diskré feminister: De har eksempelvis ligget med den samme seminarlæreren, en minst like høytflyvende filosof og religionshistoriker med en forkjærlighet for enkle svar på umulige spørsmål.

Senere fører livet Agata inn i markedsføringen og Susanne inn i freelancelivet, sistnevnte økonomisk tilspisset av bruddet med en samboer. Nå skal de bo sammen frem til de blir adskilt av (sett inn riktig): graviditet / mentalt sammenbrudd / wanderlust / ekteskap eller en kombinasjon av alle fire.

Men aller først skal de på roadtrip sammen. Til Polen.

Til toppen

Flere bøker av Hilde Susan Jægtnes og Joanna Rzadkowska:

Bøker i serien