Politi av Jo Nesbø (Lydbok-CD)

Politi (Lydbok-CD)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Lydbok-CD
Utgivelsesår: 2013
Innleser: Winther-Larsen, Helge
Spilletid: 17:58
Antall enheter: 14
Forlag: Lydbokforl.
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788242155771
Kategori: Lydbøker voksne , Thriller og Krim og mysterier
Omtale Politi
"Politi" - en Harry Hole-roman. Flere politimenn blir funnet drept på åsteder for gamle, uoppklarte drap som de selv har vært med på å etterforske. Drapene er ekstremt brutale og bestialske. Politiet står uten spor og mangler i tillegg sin beste etterforsker. På et sykehus ligger en hardt skadet mann i koma. Rommet bevoktes av politiet, og ingen får vite hva den mystiske pasienten heter. Samtidig blir politimenn funnet drept på åsteder for gamle, uoppklarte drap. Politiet står uten spor og mangler i tillegg sin beste etterforsker. På sykehuset viser pasienten tegn til å komme til bevissthet. Gjør deg klar til en rystende ferd gjennom Oslos gater og Harrys univers.

Til toppen

Med denne boken beviser Nesbø at terninger har for få øyne

May Grethe Lerum, VG

Andre utgaver

Police
Engelsk Heftet 2014
Politi
Bokmål Ebok 2013
Politi
Bokmål Heftet 2017
Politi
Bokmål Nedlastbar lydbok 2019

Flere bøker av Jo Nesbø:

Anmeldelser Politi

"Politi har alle de kjennetegn vi kan forvente at en vellykket Harry Hole-roman skal ha,"
Leif Ekle, NRK

"Kronen på verket"
Susanne Hedemann Hiorth, Dagens Næringsliv

"Med denne boken beviser Nesbø at terninger har for få øyne, og at krimsjangeren kan heves til nye høyder, både litterært og hva gjelder innovative, sublime, spennende og overraskende plot. Det er genialt. Det er vanskelig å skrive detaljert om denne romanen, fordi det ville være en forbrytelse å ødelegge gleden og spenningen for Nesbøs lesere. Likevel har denne anmelder et behov for å dele sin glede over kreativiteten, overraskelsene, hvordan forfatteren greier å være både intrikat og strømlinjeformet på samme tid. Grensen for «spoilers» settes dog ved at jeg kun omtaler den høyspente slutten som en hellig treenighet av en overraskelse. Vil du bevare hele spenningen, og detaljopplevelsen, bør du uansett slutte å lese her."
May Grethe Lerum, VG

"Ny, forrykende leseropplevelse fra en av sjangerens beste.Det er imponerende utført, og som håndverk betraktet i en klasse for seg."
Torbjørn Ekelund, Dagbladet

"Jo Nesbø er en glimrende krimforfatter. Han er også en eminent pr-mann. Hvor han er dyktigst, er vanskelig å si - han behersker begge håndverk bedre enn de fleste."
Tarald Aano, Stavanger Aftenblad

"Det er fordømt godt håndverk han bedriver, i en tett historie i et begrenset geografisk område. Det aller meste skjer i Oslo og de nære områder rundt, og persongalleriet er oversiktlig"
Adresseavisa

Til toppen

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: