Profesjonell matlaging av Kjell E. Innli (Ebok)
Ebok

Profesjonell matlaging (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2019
Antall sider: 140
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 6.03 MB
Filformat: PDF
Forlag: Yrkeslitteratur
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788258406355
Omtale Profesjonell matlaging
Denne boka er skrevet for faget råvarer og produksjon på Vg2 kokk- og servitørfag. Råstofflæren for kurset og fagprøven er dekket i læreboka Råstofflære.Boka er delt inn i sju kapitler. Kapitlene 1-5 dekker den teoretiske delen til fagprøven i kokkfag, mens kapittel 6 inneholder oppskrifter til alle matlagingsmetodene i kapittel 5. Kapittel 7 tar for seg utviklingen i det norske og det internasjonale kjøkkenet og har en egen avdeling med forklaring av navn som brukes i menysammenheng, dessuten faguttrykk og forklaring av dem.

Til toppen

Andre utgaver

Profesjonell matlaging
Bokmål Innbundet 2007