Profesjonell utvikling og faglig veiledning (Heftet)

et fellesfaglig perspektiv

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2012
Antall sider: 276
Forlag: Gyldendal akademisk
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788205425156
Kategori: Sosialt arbeid
Omtale Profesjonell utvikling og faglig veiledning
I denne fjerde utgaven legger forfatter større vekt på barneperspektivet, tilknytning og relasjon. Betydningen av god mentaliseringsevne er også understreket.

Profesjonell veiledning er nødvendig for alle yrkesgrupper som arbeider med mellommenneskelige forhold. Veiledning er nødvendig for å sikre brukeren, klienten, pasienten, eleven eller pårørende en faglig etisk forsvarlig behandling.
Boken omhandler et felles kompetanseområde i helsefaglig, psykososialt og pedagogisk arbeid. Forfatteren tar opp utviklings- og veiledningsprosessen samt ulike veiledningsmetoder, og formidler en pedagogisk tilnærming som først og fremst er utviklet innenfor praktisk «psykososialt» arbeid.
Profesjonell utvikling og faglig veiledning bygger på Killéns tidligere utgivelse Faglig veiledning. Forfatteren legger denne gangen større vekt på barneperspektivet, på tilknytningsteori og på relasjonskompetanse. Den bygger også på forfatterens. veiledning og arbeid med metodeutvikling.i samarbeid med de ulike.profesjonene som boken henvender seg til..

Til toppen

Andre utgaver

Flere bøker av Kari Killén: