Prosjektledelse (Heftet)

fra initiering til gevinstrealisering

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2017
Antall sider: 514
Forlag: Universitetsforlaget
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788215026497
Kategori: Økonomi og ledelse og Organisasjon og ledelse
Omtale Prosjektledelse
Dette er en grundig innføring i prosjektarbeid. Boken gir en helhetlig gjennomgang av så vel prosjektprosessen som de teknisk-metodiske aspektene med prosjektarbeid.«Prosjektledelse - fra initiering til gevinstrealisering» dekker alle de viktigste emnene i faget på en klar og oversiktlig måte. Boken er rik på praktiske eksempler fra ulike bransjer, og leseren får illustrert alle aspektene ved prosjektarbeid ved hjelp av gjennomgående case.

Denne 4. utgaven er gjennomgående revidert og faglig oppdatert. Nye aktuelle eksempler og case er tatt med. Det er utarbeidet støttemateriell til både studenter og forelesere som ligger gratis tilgjengelig på www.universitetsforlaget.no/prosjektledelse.

Med sin klare struktur og gode øvelser til hvert kapittel henvender «Prosjektledelse» seg i første rekke til studenter, men boken vil også være nyttig for alle som jobber i og med prosjekter. Prosjektmedarbeidere vil kunne bruke boken som guide og oppslagsverk for å lære seg teknikker for å håndtere de daglige utfordringene eller for å øke sin forståelse av prosjektets betydning for å realisere virksomhetens strategi og gevinst.

Til toppen

Andre utgaver

Prosjektledelse
Bokmål Heftet 2020