Psykologi 1 (2016) (Heftet)

Mennesket i utvikling

Forfatter:

, og

Forfatter: , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 376
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Nynorsk
ISBN/EAN: 9788202498917
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Psykologi 1
Nivå: Vg2
Omtale Psykologi 1 (2016)
Programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram består av to programfag, Psykologi 1 og Psykologi 2. Både Psykologi 1 og Psykologi 2 kommer i nye utgaver våren 2016. Bøkene dekker læreplanen i psykologi for videregående skole fra 2009.

Nytt i denne utgaven er at lærestoffet gir en grundigere innføring i psykologien som vitenskap, og at boka er utvidet med flere temaer om forskning og teori som er sentrale i dagens psykologi. Boka er tydelig strukturert etter kompetansemålene i læreplanen. Boka har et godt språk som er tilpasset målgruppen. Den er bygd på en svært oversiktlig måte for elevene, og gir en solid faglig god innsikt i de psykologiske temaene i læreplanen.

Psykologi 1-boka inneholder teoristoff, fordypningsstoff, praktiske eksempler som illustrerer teoristoffet, refleksjonsspørsmål til temaer i teksten og korte oppsummeringer underveis som gjør det enklere for eleven å tilegne seg stoffet. Hvert kapittel avsluttes med oppgaver, både enklere arbeidsoppgaver og mer krevende digitale oppgaver der elevene må ta i bruk andre kilder i tillegg til boka. Gode bilder og illustrerende tegninger gjør stoffet mer tilgjengelig for eleven.

Boka har eget fagnettsted www.psykologi.cdu.no. Nettstedet kommer i ny utgave våren 2016. Det er gratis for både elever og lærere og inneholder interaktive oppgaver, filmklipp, fordypningsstoff, gode lenker, illustrasjoner fra boka mm.

Komponenter:
• Lærebok med teori og oppgaver
• Elev- og lærernettsted, gratis
• Unibok og brettbok (begge bøkene kommer i digitale utgaver)

Til toppen

Andre utgaver

Psykologi 1 (2010)
Bokmål Heftet 2010
Psykologi 1 (2016)
Bokmål Heftet 2016

Flere bøker av Peik Gjøsund, Roar Huseby og Susanna Sørheim: