Psykologi 1 Lærebok (2016) (Heftet)

Mennesket i utvikling

Forfatter:

, og

Forfatter: , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 376
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202498900
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Psykologi 1
Nivå: Vg2
Komponent: Alt-i-ett-bok
Omtale Psykologi 1 Lærebok (2016)
Programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram består av to programfag, Psykologi 1 og Psykologi 2. Både Psykologi 1 og Psykologi 2 kom i nye utgaver våren 2016. Bøkene dekker læreplanen i psykologi for videregående skole fra 2009.

Nytt i denne utgaven er at lærestoffet gir en grundigere innføring i psykologien som vitenskap, og at boka er utvidet med flere temaer om forskning og teori som er sentrale i dagens psykologi. Boka er tydelig strukturert etter kompetansemålene i læreplanen. Boka har et godt språk som er tilpasset målgruppen. Den er bygd på en svært oversiktlig måte for elevene, og gir en solid faglig god innsikt i de psykologiske temaene i læreplanen.

Psykologi 1-boka inneholder teoristoff, fordypningsstoff, praktiske eksempler som illustrerer teoristoffet, refleksjonsspørsmål til temaer i teksten og korte oppsummeringer underveis som gjør det enklere for eleven å tilegne seg stoffet. Hvert kapittel avsluttes med oppgaver, både enklere arbeidsoppgaver og mer krevende digitale oppgaver der elevene må ta i bruk andre kilder i tillegg til boka. Gode bilder og illustrerende tegninger gjør stoffet mer tilgjengelig for eleven.

Fagnettstedet psykologi.cdu.no kom i ny versjon i 2016. Nettstedet er gratis for både elever og lærere. Det inneholder interaktive oppgaver, filmklipp, fordypningsstoff, gode lenker, illustrasjoner fra boka mm.

Komponenter:
• Lærebok med teori og oppgaver
• Lydfiler
• Elevnettsted, gratis
• Lærernettsted, gratis lisens
• Unibok- og Brettbok-utgave

Til toppen

Andre utgaver

Psykologi 1 Lærebok (2016)
Nynorsk Heftet 2016

Flere bøker av Peik Gjøsund, Roar Huseby og Susanna Sørheim: