Psykologi 2 Lærebok (2016) (Heftet)

Mennesket i gruppe og samfunn

Forfatter:

, , og

Forfatter: , , og
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2016
Antall sider: 392
Forlag: Cappelen Damm
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788202498924
Læreplan: Kunnskapsløftet
Fag: Psykologi 2
Nivå: Vg3
Komponent: Alt-i-ett-bok
Omtale Psykologi 2 Lærebok (2016)
Psykologi – programfag i studiespesialiserende utdanningsprogram

Psykologi 2 dekker læreplanen for programfag i psykologi for Vg3. Den nye utgaven er utvidet med sentral og aktuell psykologisk teori og forskning, og vil gjøre elevene godt forberedt til eksamen. Lærestoffet er tydelig strukturert etter kompetansemålene i læreplanen, slik at elevene enkelt finner stoff som dekker hvert av målene i læreplanen. Boka har et godt språk som er tilpasset målgruppen.

Psykologi 2-boka inneholder teoristoff, fordypningsstoff, praktiske eksempler som illustrerer teoristoffet, refleksjonsspørsmål til temaer i teksten og korte oppsummeringer underveis som gjør det enklere for eleven å tilegne seg stoffet. Hvert kapittel avsluttes med oppgaver, både enklere arbeidsoppgaver og mer krevende digitale oppgaver der elevene må ta i bruk andre kilder i tillegg til boka. Boka er rikt illustrert, noe som gjør stoffet mer tilgjengelig for eleven.

Fagnettstedet psykologi.cdu.no kom i ny versjon i 2016. Nettstedet er gratis for både elever og lærere. Det inneholder interaktive oppgaver, filmklipp, fordypningsstoff, gode lenker, illustrasjoner fra boka mm.

Komponenter:
• Lærebok med teori og oppgaver
• Lydfiler
• Elevnettsted, gratis
• Lærernettsted, gratis lisens
• Unibok- og Brettbok-utgave

Til toppen

Flere bøker av Peik Gjøsund, Roar Huseby, Espen Sjøberg og Susanna Sørheim: