Pyramidebyggerne av Jon Fredrik Fikse (Ebok)
Ebok

Pyramidebyggerne (Ebok)

Forfatter:

Ingen angrerett. Kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter. Kan sendes til Kindle.

Last ned utdrag    

Forfatter:
Innbinding: Ebok
Utgivelsesår: 2018
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filstørrelse: 2.69 MB
Filformat: EPUB
Forlag: Fikse.net
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788283281088
Kategori: Krim og Spenning og Skjønnlitteratur
Omtale Pyramidebyggerne
I Pyramideland må du komme deg inn tidlig, ikke være blant sinkene som kommer inn når naboen allerede har gjort en formue.
Småsvindleren Ronny sliter med å betale gjelda til MC-klubben Villanos. I en desperat jakt på penger, bygger Ronny og iraneren Omid pyramide-nettverket Persian Platinum Society. De tar Norge med storm. Ronny rekrutterer norsk-iranske Mina, som lærer fort og blir en stjerneselger.
Mina på sin side må slåss mot demoner fra sin dystre ungdomstid og har mektige motstandere i nettverket. Programmereren Kent Ole har lovet faren aldri å drive med hacking igjen, men ser seg nødt til å bryte løftet sitt og får etter hvert full kontroll på informasjonsflyten i nettverket.
Hvem kan stole på hvem når alle har sin egen agenda og alle er på jakt etter sin andel av pengene som strømmer inn fra norske småsparere?
Bli med tilbake til pyramidespillenes gullalder. Med småkjeltringer, finansakrobater, nettverksbygging og store penger. Hva foregår i kulissene når pyramidene bygges og hvor tar pengene veien? I Pyramideland kjører de Formel 1, bygger palasser og fester som om morgendagen ikke kommer. For medlemmenes penger. Handlingen tar oss fra Oslo og flatbygdene på Romerike, via Nord-Norge og Luxembourg, til Teheran, Dubai og Kina.
Pyramidebyggerne er basert på historien til T5PC, som herjet markedet for en tid tilbake.
Jon Fredrik Fikse (f. 1965) jobber til daglig som rådgiver og produktutvikler og har bakgrunn fra bl.a. IT- og betalingsbransjen. I tillegg bidro han til oppstart av SMS-tjenester i Iran på 2000-tallet og har besøkt landet flere ganger. Forfatteren er født og oppvokst i Trondheim, nå bosatt på Jessheim med sin familie. Pyramidebyggerne er hans første roman.

Til toppen

Andre utgaver

Pyramidebyggerne
Bokmål Innbundet 2017