Rampete Robin og monsterfilmen (Heftet)

Serie: Rampete Robin 

Forfatter:

Tony Ross (Illustratør) Dagny Holm (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 98
Illustratør: Ross, Tony
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Horrid Henry's monster movie
Oversatt av: Holm, Dagny
Serie:
ISBN/EAN: 9788205458130
Kategori: Barnebøker
Alder: 6 - 9
Omtale Rampete Robin og monsterfilmen
Rampete Robins frekke og helsprø lurerier

Rampete Robin er IKKE interessert i skolens olympiske leker. Visst har han tatt femmeters-knappen i svømming, men han vet godt at på skolen vil Hurtige Hugo vinne hver eneste medalje. Ja, han kunne like godt få alle medaljene med det samme.
Men så får Robin en vidunderlig idé. Hvorfor ikke arrangere Robins egne leker. Robins olympiade. Rolympiaden. Med konkurranser som han kunne vinne. En ertekonkurranse! En sjokoladespisekonkurranse! En potetgullspisekonkurranse! En hvem-kan-se-på-flest-TV-er-på-en-gang-konkurranse! Og premiene skal være ? premiene skal være ? massevis av sjokolade.
Les også om helgen med hans to erkefiender, om mamma og pappas trumfkort som visker ut en hvilken som helst framtidig straff (rett og slett en glitrende få-deg-ut-av-fengsel-gullbillett) og innspillingen av Robins egen skrekkfilm DET VANDØDE DEMONMONSTERET SOM IKKE VILLE DØ.
Det er ikke egentlig noe vondt i Rampete Robin ? men han har kanskje litt ville ideer ? og det går så visst ikke alltid som planlagt heller.

Til toppen

Andre utgaver

Rampete Robin og monsterfilmen
Bokmål Nedlastbar lydbok 2013
Bøker i serien