Rampete Robin og monsterfilmen (Nedlastbar lydbok)

Serie: Rampete Robin 

Forfatter:

Dagny Holm (Oversetter)

Ingen angrerett. Nedlastbare lydbøker kan lastes ned fra Min side under Digitale produkter.

Forfatter:
Innbinding: Nedlastbar lydbok
Utgivelsesår: 2013
Innleser: Holm, Espen Beranek
Spilletid: 0:59
Kopibeskyttelse: Vannmerket
Filformat: MP3
Forlag: Lydbokforlaget
Språk: Bokmål
Originaltittel: Horrid Henry's monster movie
Oversatt av: Holm, Dagny
Serie:
ISBN/EAN: 9788242160102
Kategori: Lydbøker og Lydbøker barn og ungdom
Alder: 6 - 9
Omtale Rampete Robin og monsterfilmen
Fire splitternye spinnville fortellinger om Robin - forbered deg på latterkrampe! Det er ikke egentlig noe vondt i Rampete Robin, men han har kanskje litt ville ideer - og det går så visst ikke alltid som planlagt heller.

Rampete Robin er IKKE interessert i skolens olympiske leker. Visst har han tatt femmeters-knappen i svømming, men han vet godt at på skolen vil Hurtige Hugo vinne hver eneste medalje. Ja, han kunne like godt få alle medaljene med det samme. Men så får Robin en vidunderlig idé.
Hvorfor ikke arrangere Robins egne leker. Robins olympiade. Rolympiaden. Med konkurranser som han kunne vinne. En ertekonkurranse! En sjokoladespisekonkurranse! En potetgullspisekonkurranse! En hvem-kan-se-på-flest-TV-er-på-en-gang-konkurranse! Og premiene skal være - premiene skal være - massevis av sjokolade.

Hør også om helgen med hans to erkefiender, om mamma og pappas triumfkort som visker ut en hvilken som helst framtidig straff (rett og slett en en glitrende få-deg-ut-av-fengsel-gullbillett) og innspillingen av Robins egen skrekkfilm DET VANDØDE DEMONMONSTERET SOM IKKE VILLE DØ.

Til toppen

Flere bøker av Francesca Simon:

Bøker i serien

De som kjøpte denne boken, kjøpte også: