Rekviem (Heftet)

Forfatter:

Hilde Stubhaug (Oversetter)

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 386
Forlag: Gyldendal
Språk: Bokmål
Originaltittel: Requiem
Oversatt av: Stubhaug, Hilde
ISBN/EAN: 9788205471535
Kategori: Ungdomsbøker
Alder: 12 - 16
Omtale Rekviem
Tredje bok i dystopisk framtidstrilogi. Pocketutgave.

Lena har forandret seg og er nå aktiv i motstandsbevegelsen. Opprøret som bygget seg opp i Pandemonium, har i Rekviem slått ut i full revolusjon, og Lena er i sentrum av kampen.
Etter å ha reddet Julian fra henrettelse, flyktet Lena og vennene hennes til Det ville. Men Det ville er ikke lenger et trygt sted. Det har oppstått mindre opprør gjennom hele landet, og styresmaktene kan ikke lenger benekte at De ugyldige finnes. Regulatorer infiltrerer grenseområdene for å slå ned opprøret.
Mens Lena beveger seg gjennom det stadig farligere Ville, lever den gamle bestevenninnen Hana et trygt, kjærlighetsløst liv i Portland, forlovet med den unge ordføreren. Rekviem blir fortalt fra både Lenas og Hanas synsvinkel. De lever side om side i en verden som skiller dem, inntil historiene deres til slutt smelter sammen.
Lyrisk og sømløst fletter Lauren Oliver sammen farene Lena møter og den indre uroen hun opplever etter at hennes første kjærlighet, Alex, gutten hun trodde var død, vender tilbake. Rekviem er en sofistikert og mangesidig fortelling, og en nervepirrende avslutning på Delirium-trilogien.
I trilogien:DeliriumPandemoniumRekviem

Til toppen