Resultater gjennom team (Heftet)

Forfatter:

Forfatter:
Innbinding: Heftet
Utgivelsesår: 2014
Antall sider: 303
Forlag: Universitetsforlaget
Språk: Bokmål
ISBN/EAN: 9788215019680
Kategori: Økonomi og ledelse og Organisasjon og ledelse
Omtale Resultater gjennom team
Ulike oppgaver fordrer ulikt samspill i teamet. Et godt gruppesamarbeid og effektive team er en avgjørende faktor for alle virksomheter. Hensikten med denne boken er å gi deg metoder for å "treffe blink" i ditt arbeid for å heve prestasjonene i teamet.
Enten det er snakk om å produsere eller nyskape er godt gruppesamarbeid og effektive team i dag en avgjørende faktor for alle virksomheter.

Resultater gjennom team handler om hvordan man utvikler fremragende team - team som effektivt løser de oppgavene er satt til å løse. Forfatteren omsetter godt fundert teoretisk kunnskap til et praktisk verktøy. Han viser at teamutvikling er en langsiktig og systematisk prosess og han styrer unna enkle standardoppskrifter. Et viktig budskap i boka er at teamutvikling alltid er skreddersøm.

Resultater gjennom team henvender seg til alle som skal lede eller hjelpe grupper til å yte sitt beste. Den gir verdifull innsikt i mellommenneskelig dynamikk noe som også gjør den til svært nyttig lesing i forbindelse med endringsprosesser. Med sin grundige teoretiske forankring er den i tillegg meget godt egnet som pensumlitteratur.

«Endelig en bok om teambygging som behandler temaet med den grundighet som det fortjener. I Statoil har vi brukt Sjøvolds teorier i operativt lederskap siden 2011. Det utgjør nå et sentralt element for å forstå og utvikle gode operasjonelle team og ledere.»
Odd Arne Nissestad, Dr.philos.,
Leder av Statoils senter for Operativt Lederskap


«Ved hjelp av metodene i boken får vi identifisert hva en fartøysbesetning må beherske for å yte i et usikkert og komplekst miljø. Derfor har vi på sjøkrigsskolen, de siste 12 årene, hatt stort utbytte av å bruke metodene i boken for å utvikle offiserer og operative besetninger.»
Roar Espevik, Kommandørkaptein,
hovedlærer lederskap, Sjøkrigsskolen

Til toppen

Flere bøker av Endre Sjøvold: